Quiz

Torsdagskvällarna är räddade! Quizmaster Simon underhåller och ställer frågor om allt mellan himmel och jord. Håll utkik på sociala medier för nästa datum och skynda dig att boka! Platserna är begränsade och går åt galet snabbt! (Quiz är jämna veckor)

Fredagschampagne varje fredag kl. 16.00-19.00 Varje vecka firar vi in helgen med champagnefredag mellan 16.00-19.00! Vår underbara och kunniga personal ser till att ni kan fira in helgen på allra bästa sätt, ibland får de även sällskap av gästspelande importörer och leverantörer. Har ni riktigt tur så drar David fram sabreringssabeln och ser till att feststämningen verkligen infinner sig! Vi serverar också lite godbitar till bra pris som passar bra till ditt glas champagne.

Quiz

Torsdagskvällarna är räddade! Quizmaster Simon underhåller och ställer frågor om allt mellan himmel och jord. Håll utkik på sociala medier för nästa datum och skynda dig att boka! Platserna är begränsade och går åt galet snabbt!

Fredagschampagne varje fredag kl. 16.00-19.00 Varje vecka firar vi in helgen med champagnefredag mellan 16.00-19.00! Vår underbara och kunniga personal ser till att ni kan fira in helgen på allra bästa sätt, ibland får de även sällskap av gästspelande importörer och leverantörer. Har ni riktigt tur så drar David fram sabreringssabeln och ser till att feststämningen verkligen infinner sig!